© Pineto d.o.o. Visoko.

Dobro došli
Pineto d.o.o. Visoko

PINETO kitchens

Preduzeće Pineto osnovano je 1998 godine

Ekspanziju svog poslovanja doživljava u periodu od 2001 kada se značajno učestvuje u procesu ulaganja i širenja firme, kako proizvodnog kompleksa tako i zapošljavanja ljudi.

Proizvodnjom kartonske ambalaže bavili smo se veoma uspješno i prije, od 1984 god. do poćetka ratne eskalacije. Ista proizvodnja se tako nastavila i novim otvorenjem firme. Naši proizvodi su već odavno prepoznatljivi na tržištu zahvaljujući kvalitetu i dostupnim cijenama.

Proizvodnja i prodaja kartonske ambalaže kao što su : transportne kutije po narudžbi, ukrasne kutije razih dimenzija i oblika, kutije za pizze, štampa istih, čine da su naši proizvodi plasirani odlično na teritoriji Bosne i Hercegovine pa i šire. Osim kartonske ambalaže naša firma se bavi prodajom kuhinja i kancelarijskog namještaja renomirane talijanske marke Aran koja je sada zastupljena i u državama bivše Jugoslavije.

Kuhinje

Firma Aran je jedna od vodećih firmi u Italiji pa i u svijetu, 50 000 kuhinja napravljenih i prodanih godišnje, zastupljenost na 5 kontinenata u više od 100 zemalja svijeta govori samo po sebi da se radi o veoma ozbiljnoj firmi, kvalitet i dizajn je osnova takve vrste proizvoda.

Parket, rezana građa i elementi su isto tako jedna od naših djelatnosti.

Talijanske firme kao Ilpol, Nardi i sam Aran su neki od kupaca sa kojima surađujemo.

Posjetite nas u Slobodnoj Zoni Visoko.37
Godina
uspješnog
poslovanja

proizvodi

Recepcija
Kancelarijski namještaj
Recepcija

Recepcija

Sistem "Recepcija" je namijenjen za uređivanje prostora za recepcije bez barijera tipičnih za zatvorene prostore. Njen otvoren i prostran izgled pruža lagani prelaz iz vanjskog okruženja u zatvoreno gdje se nalaze kancelarije..

Arancucine.it

Tower
Kancelarijski namještaj
Tower

Tower

Ovaj model omogućava svakom da istakne svoj vlastiti stil. Tower je spoj tradicionalnog i modernog dizajna, a svojom funkcionalnošću zado-voljava sve poslovne potrebe današnjice. www.arancucine.it

Eidos
Kancelarijski namještaj
Eidos

Eidos

Dizajn, inovativnost, ekologija, ekskluzi-vnost, su karakteristike linije Eidos. Prirodna rafiniranost stila i kombinacija vedrih materijala. Linija Eidos! www.arancucine.it

Erika
Moderne kuhinje
Erika

Erika

Jedinstven dizajn trenutno čini erika model jednim od najtraženijih u ponudi firme ARAN. Karakterišu je kvalitet materijala, otpornost na vlagu. Raspored prostora i kuhinjskih elemenata je u skladu sa modernim zahtjevima.

Arancucine.it

Volare
Moderne kuhinje
Volare

Volare

Volare predstavlja moderni stil života. Lakirana u više od 30 boja, visoki sjaj ili mat verzija. Mogućnost zaobljenih elemenata nam daje širok dijapazon idejnih rješenja. Njena funkcionalnost, kapacitet za rad i njeni detalji su rezultat tehnološkog istraživanja u Aranu.

Arancucine.it

Mirò Colours
Moderne kuhinje
Mirò Colours

Mirò Colours

Pripremiti, rezati, kuhati, očistiti, organizirati. Današnji rad u kuhinji treba biti brz i produktivan. Ovaj ARANOV model predstavlja mogućnost inovativnog življenja i rada u kuhinji. www.arancucine.it

Imperial
Tradicionalne kuhinje
Imperial

Imperial

Imperial nas dočekuje kući dobro organiziranim prostorom, jednostavnim linearnim crtama i izuzetnim komfortom. Ova kuhinja postaje srce kuće gdje rijeći i druženje uvjek nadžu svoj prostor. Pravljena je da traje.

Arancucine.it

Magistra
Tradicionalne kuhinje
Magistra

Magistra

Magistra elegantan stil. Magistra daje tradiconalnu atmosferu u modernom domu. Puno drvo, mnoštvo različitih elemenata, rezbarije, daju osjećaj ugodnosti i topline u domu. Funkcionalnost ove kuhinje je takođe jača strana, jer posjeduje sve potrebne moderne elemente koji omogućavaju sve potrebno za pripremanje i kuhanje.

Arancucine.it

Bellagio
Tradicionalne kuhinje
Bellagio

Bellagio

Naše dugogodišnje iskustvo i izražajnost stila prepoznatljivo je u ovom tradicionalnom modelu kuhinje. Puno drvo, elegantni i precizni oblici ukrašeni ornamentima i malim dekoracijama su prepoznatljivi za model Bellagio. Prostor je izuzetno dobro organiziran i omogućava funkcionalnost i prijatan boravak za čitavu porodicu.

Arancucine.it

naši partneri

Kontakt informacije

Pozovite nas

telefon
+387 32 73 10 30
fax
+387 32 73 10 31

Adresa

Ul. Kakanjska 4 Visoko Visoko 71300, Bosna i Hercegovina